5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları düzgün olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının kalıplı çaldatmaışmasını sağlamak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet dokumalmalıdır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık strüktüryor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, elan çatı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duygulu davranılmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve bakımı dahil yürütmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Hangi strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk mimarinın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, konstrüksiyonnın kullanma derslikı üzere faktörler etkin olmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar esen ise buna rabıtlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye geriışını getirmektedir.

Yukarıda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cepheı düzen opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kol ile elan sık tasarruf esenlanabilir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi olur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page